Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Spar penge med skovhegn

Harer og hjortevildt kan forvolde stor skade på juletræer og kulturarealer i skoven, og derfor kan et robust hegn, der effektivt holder dyrene på afstand, spare dig for mange omkostninger til udbedringer og tabt indtjening.

Professionel montering

Poda lagerfører og monterer et stort udvalg af hegn til skov, vildt, hjortefarme og Zoologiske haver. Vi er landsdækkende og vores dygtige montører tilbyder rådgivning, montering og servicering af alle typer hegn til indhegning af skov og vildt.

Dyrehaver og ZOO

Poda har monteret hegn for dyreparker og Zoologiske haver siden 1975. Fx har Poda leveret og monteret det elektriske hegn til elefanthuset i Københavns ZOO, bisonhegn for Randers Regnskov og hjortehegn til Hindsgavl dyrehave ved Middelfart.

Fokus på sikkerhed

Oprindelige dyr som vildsvin og bison, der potentielt kan forvolde stor skade, udsættes i stigende grad i særligt udpegede område. Udsætning af disse dyr stiller særlige krav til hegnene, og her er Poda den foretrukne leverandør fordi vi ekspertisen til at montere kraftige, effektive og sikre elektriske hegn.

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet