Montage af Poda-stolper til dit nye hegn

Hvorfor er hydrauliske pælehamre bare bedre?

Hjørnestolperne er grundstenen i ethvert hegn. Montering af stolperne er afgørende for hvor længe dit hegn holder. Det skyldes, at der er et enormt træk på hjørnestolperne, og skal nettet eller hegnstrådene forblive stramme, ja så skal hjørnepælene stå fast. Og det gør de bedst, nemmest og hurtigst, når pælene bliver banket ned i jorden.

Den bedste montage får man ved at anvende en hydraulisk pælehammer!

Disse maskiner kan nedbanke hjørnepæle helt op til Ø25cm, ned i jorden. Pælehammeren - eller pælebankeren som den også kaldes, findes som et selvkørende "køretøj" med larvefødder. Disse maskiner kan forcere de værste bakker og skråninger. Men pælebankerne ses også monteret på mindre 4x4 traktorer.

Maskinens funktion er, at den løfter hammerhovedet - som ofte vejer mere end 200 kg. - op, og lader dette falde ned på pælen. Ofte nedbankes en pæl på få minutter. I nogle tilfælde skal man først bruge det indbyggede "Rockspike" som fjerner forhindringer for pælen under jordens overflade.

Her kan du se, hvordan den hydrauliske pælehammer fungere:

En nedbanket pæl står bedre fast end en nedboret pæl!

Det skyldes det faktum, at pælen fortrænger jorden svarende til pælens størrelse og således komprimerer jorden omkring pælen i dens fulde længde nede i jorden.
Borer man pælene i med et pælebor, skal jorden efterfølgende stampes og dette er simpelthen ikke muligt at udføre ligeså effektivt som den hydrauliske pælehammer gør det. Det vil ikke være muligt at komprimere jorden rundt om en nedgravet pæl, og få samme effektive resultat, som når pælen bankes ned med en pælehammer.

Alt i alt er hydrauliske pælebankere at fortrække! De gør det slidsomme arbejde til en leg. Pælene står bedre og længere, og hegnet monteres langt hurtigere.

Poda introducerede den hydrauliske pælehammer i Skandinavien allerede i 1976, da de første pælehammere kom hjem fra USA, og siden dengang er udviklingen gået stærkt - og vi har selvfølgelig fulgt med udviklingen, og endda præget den. Således er vores nye maskiner ekstremt effektive. De bruger ganske lidt brændstof, og er meget økonomiske at bruge.

Hvad koster opsætning af hegn?

Udfordringen i at svare på dette ganske indlysende spørgsmål, gemmer sig nede under græsset. Hvordan er jordbundsforholdene? Er der vand-, tele- eller elledninger i nærheden af hegnslinjen. Disse spørgsmål kan dit lokale Poda center svare på. En anden faktor er naturligvis mængden af det ønskede hegn. For at kunne svare på spørgsmålet om prisen på et hegn, har vi brug for et par spørgsmål til dig.

Derfor: spørg dit lokale Poda center, som gerne kigger forbi dit hegnsprojekt, og giver dig et prisoverslag. Så kan du også hurtigere få et indblik i hvor meget tid du kan spare, og dermed hurtigere få dit nye hegn i brug. FIND DIT LOKALE PODA-CENTER HER

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet