Et Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn opsat ved vareindleveringen til et supermarked
Noistop Steel til erhverv

Skab et godt lydmiljø med

Noistop® Steel

Støjhegn i topklassen

Noistop® Steel er et førsteklasses hegn, når dit projekt kræver en kvalitetsløsning mod problematiske støjgener. Dette hegn har en tyk, lydisolerende og -absorberende kerne af ROCKWOOL® stenuld, som er både holdbart, ikke-brændbart og 100 % genanvendeligt.

Noistop® Steel hegnet opbygges af moduler med rammer af galvaniseret stål, som monteres på stålstolper. Det fleksible hegnssystem gør, at vi kan skabe en løsning der passer nøjagtigt til dine krav.

Robust og holdbart

Noistop® Steel er en fremragende støjhegnsløsning med dokumenterede, lyddæmpende egenskaber og en lang levetid. Kombinationen af robust, galvaniseret stål og stabilt ROCKWOOL®-stenuld giver hegnet en typisk brugslevetid på mere end 30 år. Bemærk, at holdbarheden afhænger af det specifikke miljø, hvor hegnet skal stå.

Et smukt tilplantet Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn der afskærmer et hus for trafikstøj fra en større offentlig vej

Smukt og levende med tilplantning

Gitteret i Noistop®-konstruktionen er velegnet til at lade klatreplanter dække hegnet. Planterne skaber en æstetisk tiltalende hegnsløsning, der smelter smukt ind i omgivelserne.

Flere typer klatreplanter egner sig til beplantning op ad støjhegnet, f.eks. vedbend, klatrende hortensia, klematis eller klatrerose. Plantevalget afhænger af hegnets orientering (nord/syd/øst/vest), jordbundsforholdene, tilgængeligheden af lys og vand samt behovet for vedligeholdelse. Vi anbefaler at lade en gartner med kendskab til de lokale forhold rådgive om mulighederne.

2 professionelle hegnsmontører fra Poda Hegn i gang med opsætning af et Noistop® Steel støjhegn

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Tekniske specifikationer

Farver

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud 

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt 

Et Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn opsat ved en legeplads til en børnehave Et Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn omgivet af buske og træer ud til en stor offentlig vej Et Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn opsat til afskærmning af støj fra en varmepumpe Pavillon med store panoramavinduer på en virksomheds fællesareal afskærmet med Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet