Elhegn til kvæg

40 år med elhegn

I 1975 introducerede Poda et elhegn med high tensile tråd og Insultimber® i Danmark. Elhegn med Insultimber® er utrolig pålideligt og nærmest vedligeholdelsesfrit, og derfor blev det hurtigt meget populært og vandt stor udbredelse som hegn til kvæg og får. Siden blev elhegn med Insultimber® kendt som det originale Poda hegn.

20 års garanti og FSC®

I dag monterer Poda stadig elhegn med Insultimber®, og vores erfaringer med dette hegn er så gode, at vi som de eneste tilbyder 20 års garanti mod råd i pælene og 15 års garanti mod gennemtæring af trådene. Hertil kommer at Insultimber®-pælene nu er FSC®-certificerede, og det kommer dig og miljøet til gode, når du køber et originalt elhegn hos Poda.

Stor fleksibilitet

Elhegn til kvæg monteres med 1, 2 eller 3 tråde alt efter forholdene og hvilken type kvæg, der skal indhegnes. Typisk anbefaler vi et 90 cm højt hegn med 3 tråde til kødkvæg og 2 tråde til malkekvæg. Hertil anvender vi Insultimber®, Økopæle® af robinie eller trykimprægneret, norsk fyrretræ. Den enkle og stabile konstruktion giver gode muligheder for at tilpasse hegnet til terrænets forløb, hvilket giver et smukt og funktionelt hegn.

Fangefolde til kvæg

Til en rigtig kvægfold hører en fangefold, og derfor tilbyder vi opbygning af permanente fangefolde eller opsætning af fangefolde med flytbare moduler.

 

 

 

 

 

 

 

Download produktblade