Bliv Poda-franchisepartner!

Attraktivt, voksende marked

Som franchise partner hos Poda får du:

  • Dit eget Poda Center
  • Hurtig adgang til et attraktivt, voksende marked
  • Et velafprøvet franchise-koncept
  • Et netværk med 39 Poda partnere i 5 lande
  • Adgang til vores mere end 45 års erfaring
  • Eksklusivitet i din egen region
  • Et stærkt brand og markedsføring af dit Poda Center
  • Effektiv ordrebehandling
  • Løbende support og træning
  • Selvstændig - men aldrig alene!

Hvem er vi?

Poda blev grundlagt i Danmark for mere end 45 år siden og er i dag markedsleder inden for hegn, låger og porte. Poda er bl.a. kendt for at tilbyde indhegninger af høj kvalitet til dyrehold indenfor landbruget og i naturområder.

Kunderne drager fordel af Podas brede sortiment og en komplet vifte af ydelser – fra én og samme leverandør: Fra rådgivning og projektering til montering, service og vedligeholdelse. Poda investerer i lokale og uafhængige iværksættere, der gerne har erfaring med dyrehold og/eller landbrug, og som nyder at arbejde ”i det grønne”. For den rette person eller virksomhed tilbyder Poda et interessant og etableret koncept, der skaber gode betingelser for vækst.

Vil du opbygge en karriere? Leder du efter den rigtige forretningsidé og den rigtige partner? Eller vil du udvikle din eksisterende forretning endnu mere? Så har du med Podas franchisesystem chancen for at starte din egen virksomhed.

Bliv en del af en succeshistorie – bliv franchisepartner hos Poda!

Sådan forløber processen:

1. Invitation til Poda Hegn

Først besøger du vores hovedkontor i Osted (nær Roskilde), hvor vi lærer hinanden at kende. Her får du information om Poda-konceptet, og du kan danne dig en direkte mening om Poda. Samtidig får vi også flere oplysninger om dig som person, din familie, uddannelse og beskæftigelse. Dette møde er kun informativt for både dig og os, og er således fuldstændig uforpligtende.

2. Besøg hos dig

Vi vil gerne besøge dig, hvor du bor, så vi kan få indsigt i din hverdag og dine omgivelser. Under dette møde vil vi diskutere franchisekontrakten og Poda Hegns håndbog med dig, og vi vil også tale om virksomhedens lokaler, investeringer og finansiering, hvis det er nødvendigt.

3. Finansiering (om nødvendigt)

Sammen med dig udarbejder vi et forretningskoncept (en forretningsplan) til banken. Du leverer konceptet til din bank og aftaler et møde med din bankrådgiver. Det er vigtigt, at du er godt forberedt på dette møde, og vi deltager gerne i mødet, hvis du ønsker det.

4. Kontrakten underskrives

Du er nu klar til at registrere din egen virksomhed hos Poda Hegn. Vi kan evt. underskrive franchisekontrakten sammen, og du kan herefter betale opstartsgebyret.

5. Uddannelse og undervisning

Nu er det tid til at komme i gang for alvor. Det betyder også, at du skal sidde på skolebænken et stykke tid. Undervisningen inkluderer følgende emner: Hegnskonstruktion, produktuddannelse, salg, Podas IT-system og driftsledelse. Men du kan ikke læse alt. De fleste ting læres i praksis. Det første træningsprogram varer i tre uger.

6. Indvielse

I samarbejde med marketingafdelingen planlægges den store indvielse af dit Poda-center. Invitationer sendes ud til potentielle kunder. For dig begynder nu det virkelige arbejde som franchisetager hos Poda: Du vil besøge potentielle kunder, finde medarbejdere osv. – Endelig, kort efter indvielsen, starter du med dine nye opgaver og tjener dine første penge. Selvfølgelig kan du også på dette tidspunkt altid stole på din franchisegiver.

Hos Poda er du selvstændig – men ikke alene!

Kontaktformular

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer:

Har vi vakt din interesse?

Jeg ser frem til vores første samtale og byder dig velkommen som en mulig franchisepartner hos Poda!

Med venlig hilsen

Claus Pedersen, Country Manager

Bliv en del af Poda

Kontakt:
Claus Pedersen
Telefon 2099 8484
E-mail: claus.pedersen@poda.com

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet