En eltråd til et elhegn holdes på plads af en isolator monteret på en hegnspæl.
El-reb

Markedets bedste el-reb til midlertidige hegn

El-reb - hegn til midlertidige folde

El-hegn er i hovedreglen et effektivt og økonomisk alternativ til et ”rigtigt” fast hegn, men især når det gælder el-hegn til heste bør du være særlig påpasselig. Heste er nogle af de vanskeligste dyr at indhegne, og desværre sker der for mange skader og fatale ulykker pga. el-hegn der er anvendt forkert eller er direkte uegnede til heste.

El-reb er beregnet til midlertidige folde, hvor man nemt skal kunne håndtere hegnet. Vær opmærksom på, at el-reb kan forårsage alvorlige skader på heste. Anvend og montér el-reb korrekt og sørg for god vedligeholdelse. Til permanente folde skal du af sikkerhedshensyn anvende Hippolux, Polytape eller Aluwire.

Poda har flere forskellige hegnstyper til heste - se dem alle her

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige elhegn til dine heste? Læs vores blogindlæg og bliv klogere!

Vælg det rigtige el-reb

Først og fremmest skal du vælge et el-reb med mange og kraftige ledere, så hegnet kan give et effektivt stød - også længst væk fra spændingsgiveren og når der er afledning fra højt græs og lignende. El-reb fra Poda har særligt mange ledere i høj kvalitet, så dyrene har respekt for hegnet. Fås i modellerne ”Standard” (sort/hvidt, snoet) og ”Turbo” (brunt eller hvidt med indvævede orangerøde tråde, flettet). Hvis hegnets længde overstiger 500 meter (vejl.) bør du anvende ”Turbo”.

Podas nyeste ”Turbo” el-reb er i en klasse for sig. I modsætning til de sædvanlige, snoede el-reb på markedet er dette el-reb flettet. Fordelene ved det flettede el-reb er en blødere overflade, bedre beskyttelse af de indvævede ledere og at tråden strækker sig mindre.

Til montage af el-reb det tilstrækkeligt med en pæl for hver 10 meter (vejledende).

Få mere inspiration til dit hestehegn på vores blog

Tip: Dårlige samlinger (såsom knuder) vil alvorligt reducere el-hegnets effektivitet og kan få de små, fine ledere i el-reb til at brænde over. Når du samler et el-reb er det derfor vigtigt at ”udfiltre” lederne, sno dem godt sammen og anvende de korrekte trådsamlere.

Dit Poda-center står klar til at hjælpe dig med alt omkring dit hegnsprojekt - og laver gerne en prisberegning til dig. Læs mere her

Alle Podas produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og holdbarhed. Det bakker vi gerne op med vores velkendte Poda-garantier. For at give dig et præcist overblik, har vi samlet garantierne her.

Læs mere om vores
garantiordninger

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Priseksempler

2 tråds Turbo el-reb
Pæle: Ø8 x 175 cm trykimprægneret
Pæleafstand: 1.000 cm
Eks. moms pr. meter

fra DKK 16,-

Inkl. moms pr. meter

fra DKK 21,-

Kontakt dit lokale Poda-center, og få hjælp med pris, projektplan, montage mm. Du finder os over hele landet. FIND DIT PODA-CENTER HER

For at du lettere kan få en prisidé om de forskellige hegn, har vi lavet en vejledende meterpris på materialerne til de enkelte hegnstyper. Meterpriserne er et overslag og dækker de basale materialer; pæle og lægter, tråd eller reb som beskrevet. Priserne er ekskl. omkostninger til hjørner, fittings og montage. Priserne på et hegn kan desuden variere på grund af terrænforhold. Vi anbefaler derfor, at du kontakter dit lokale Poda-center for udspecificeret tilbud på dit næste hegnsprojekt.

Der tages forbehold for eventuelle tastefejl, udsolgte varer samt udefra kommende pris- og afgiftsændringer.

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Fem polytråde er monteret med ringisolatorer på et elhegn. En eltråd til et elhegn holdes på plads af en isolator. En ringisolator monteret på en hegnspæl holder en polytråd på plads. På et elhegns hjørnepæl er der monteret en rulleisolator, der holder eltråden på plads.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet