En eltråd til et elhegn holdes på plads af en isolator monteret på en hegnspæl.
Elreb

Markedets bedste elreb til midlertidige hegn

Elreb - hegn til midlertidige folde

Elhegn er i hovedreglen et effektivt og økonomisk alternativ til et ”rigtigt” fast hegn, men især når det gælder elhegn til heste bør du være særlig påpasselig. Heste er nogle af de vanskeligste dyr at indhegne, og desværre sker der for mange skader og fatale ulykker pga. elhegn der er anvendt forkert eller er direkte uegnede til heste.

Elreb er beregnet til midlertidige folde, hvor man nemt skal kunne håndtere hegnet. Vær opmærksom på, at elreb kan forårsage alvorlige skader på heste. Anvend og montér elreb korrekt og sørg for god vedligeholdelse. Til permanente folde skal du af sikkerhedshensyn anvende Hippolux, Elbånd eller Aluwire.

Poda har flere forskellige hegnstyper til heste - se dem alle her

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige elhegn til dine heste? Læs vores blogindlæg og bliv klogere!

Vælg det rigtige elreb

Først og fremmest skal du vælge et elreb med mange og kraftige ledere, så hegnet kan give et effektivt stød - også længst væk fra spændingsgiveren og når der er afledning fra højt græs og lignende. Elreb fra Poda har særligt mange ledere i høj kvalitet, så dyrene har respekt for hegnet. Fås i modellerne ”Standard” (sort/hvidt, snoet) og ”Turbo” (brunt eller hvidt med indvævede orangerøde tråde, flettet). Hvis hegnets længde overstiger 500 meter (vejl.) bør du anvende ”Turbo”.

Podas nyeste ”Turbo” elreb er i en klasse for sig. I modsætning til de sædvanlige, snoede elreb på markedet er dette elreb flettet. Fordelene ved det flettede elreb er en blødere overflade, bedre beskyttelse af de indvævede ledere og at tråden strækker sig mindre.

Til montage af elreb det tilstrækkeligt med en pæl for hver 10 meter (vejledende).

Få mere inspiration til dit hestehegn på vores blog

Tip: Dårlige samlinger (såsom knuder) vil alvorligt reducere elhegnets effektivitet og kan få de små, fine ledere i elreb til at brænde over. Når du samler et elreb er det derfor vigtigt at ”udfiltre” lederne, sno dem godt sammen og anvende de korrekte trådsamlere.

Dit Poda-center står klar til at hjælpe dig med alt omkring dit hegnsprojekt - og laver gerne en prisberegning til dig. Læs mere her

Alle Podas produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og holdbarhed. Det bakker vi gerne op med vores velkendte Poda-garantier. For at give dig et præcist overblik, har vi samlet garantierne her.

Læs mere om vores
garantiordninger

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Prisidé pr. løbende meter*

2 tråds Turbo elreb
Pæle: Ø8 x 175 cm trykimprægneret
Pæleafstand: 1.000 cm
Eks. moms pr. meter*

fra DKK 16,-

Inkl. moms pr. meter*

fra DKK 21,-

*Løbemeterpriserne dækker de basale materialer; pæle og lægter, tråd eller reb som beskrevet, så du kan sammenligne forskellige hegn. Løbemeterpriser er beregnet midt på en hegnsstrækning og er derfor ekskl. hjørner, fittings, montage osv.

Der tages forbehold for eventuelle tastefejl, udsolgte varer samt udefra kommende pris- og afgiftsændringer.

Kontakt dit lokale Poda-center, og få hjælp med pris, projektplan, montage mm. Du finder os over hele landet. FIND DIT PODA-CENTER HER

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet