Et skovhegn sikrer et skovområde mod vildt og ubudne gæster.
Skovhegn

Skovhegn fra Poda til effektiv beskyttelse af juletræer, kulturarealer i skov, nyplantede arealer og skovrejsning.

Hegn til juletræer

Juletræernes friske, bløde skud er en yndet spise for råvildt og dåvildt; og når skuddene spises, deformerer træerne, hvorved de nedklassificeres og afregnes til en lavere pris. Derfor er det sund fornuft at investere i effektiv indhegning af dine juletræer.

Poda har flere forskellige hegnstyper til skov og vildt - se dem alle her

Professionelle skovhegn

Poda er landsdækkende, og fra vores 16 centre, tilbyder vi rådgivning, montering og servicering af alle typer skovhegn. Vores montører har lang tids erfaring, og de råder alle over professionelt værktøj og terrængående køretøjer. Derfor er du sikker på et robust og effektivt skovhegn, når du vælger Poda som leverandør.

Hegn til kulturarealer

Bestandene af råvildt og kronvildt vokser stødt, og derfor oplever lodsejere et stigende problem med buske og træer, der bides om vinteren, når dyrene har svært ved at finde føde. Hertil kommer barkskader i foråret, når bukke og hjorte fejer af bast af den nye opsats (gevir). Begge dele medfører tab af planter og tilvækst, hvilket er ensbetydende med omkostninger og værditab, og derfor er skovhegn som regel en god investering.

Effektive skovhegn

Hos Poda har vi mere end 40 års erfaring med hegn til dyr, og derfor har vi både ekspertise og materialer til at montere skovhegn, der effektivt beskytter planter og træer mod skader fra harer, hjorte og andre dyr.

Hegn til juletræer, nyplantninger og kulturarealer

Poda er din naturlige partner når det gælder indhegning af juletræer, nyplantninger og kulturstart i skov. Alt, hvad du behøver Poda lagerfører materialer til skovhegn og derfor kan vi tilbyde hurtig levering af blandt andet:

• Stålgærder
• Trykimprægnerede pæle
• Låger med trådflet

I Poda tilbyder vi hurtig og effektiv opsætning af alle typer skovhegn samt rydning af hegnslinjer mv. Vi råder over professionelt udstyr og terrængående maskiner, som kan komme frem i selv meget uvejsomt terræn. Poda er landsdækkende med hegnscentre over hele landet - og i dit lokale Poda-center er vi klar til at løse alle dine hegnsopgaver, fra A-Z. 

Dit Poda-center står klar til at hjælpe dig med alt omkring dit hegnsprojekt - og laver gerne en prisberegning til dig. Læs mere her

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Tekniske specifikationer

Produktblad

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet