Country garden

Stakit i robust kvalitet med massivt fyld nederst og tremmer øverst. Ideelt til institutioner og haver med hund.

Stakit i særklasse

Country Garden forener holdbarhed, design og tryghed.

Stakitmodulerne fremstilles af udsøgt rødgran fra Karpaterne og er hele 5 cm tykke. Resultatet er et flot og robust hegn, der er ens på begge sider.

Country Garden stakit har massivt fyld forneden, hvilket gør det velegnet til indhegning af hunde. Den øverste tredjedel er forsynet med lysåbne tremmer, hvilket giver stakittet et smukt, let og imødekommende udseende. Trykimprægneringen giver god beskyttelse mod råd, skimmel og misfarvning, og hvis du ønsker en anden farve, kan modulerne efterbehandles, når imprægneringen er hærdet efter et års tid.

Poda har flere forskellige hegnstyper til haven - se dem alle her

Professionel kvalitet

Country Garden monteres med Podas kraftige vinkelbeslag, hvilket sikrer en solid og præcis montering, selv om træet ”arbejder”.

Country Garden tilbydes som et hegnssystem med tilhørende stolper, ganglåge og port (dobbeltlåge til indkørsel) i matchende design, hvilket giver dig mulighed for at etablere en komplet og harmonisk indhegning til din parcel.

Standard og specialmål

Som standard lagerføres Country Garden stakit med 180 cm bredde og 122 cm højde. Vi tilbyder endvidere løsninger på specialmål, hvis du kan acceptere en leveringstid på 6 – 8 uger.

Robust og dekorativt - stakit, låge og port

Country Garden kan du kende på den robuste kvalitet og det flotte design med massivt fyld forneden og dekorative, lysåbne tremmer foroven. Country Garden fås både som låge, port og stakit. Country Garden er et komplet hegnssystem med tilhørende hegnspæle, bærestolper og særdeles kraftige beslag, der leveres som en samlet pakke med alt, du behøver. Country Garden leveres trykimprægneret og kan efter ønske overmales.

Dit Poda-center står klar til at hjælpe dig med alt omkring dit hegnsprojekt - og laver gerne en prisberegning til dig. Læs mere her

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Priseksempler

Country Garden
Højde: 120 cm
Længde: 180 cm
Stolper: 9 x 9 x 225 cm
Eks. moms pr. meter

fra DKK 935,-

Inkl. moms pr. meter

fra DKK 1.169,-

Kontakt dit lokale Poda-center, og få hjælp med pris, projektplan, montage mm. Du finder os over hele landet. FIND DIT PODA-CENTER HER

For at du lettere kan få en prisidé om de forskellige hegn, har vi lavet en vejledende meterpris på materialerne til de enkelte hegnstyper. Meterpriserne er et overslag og dækker de basale materialer; pæle og lægter, tråd eller reb som beskrevet. Priserne er ekskl. omkostninger til hjørner, fittings og montage. Priserne på et hegn kan desuden variere på grund af terrænforhold. Vi anbefaler derfor, at du kontakter dit lokale Poda-center for udspecificeret tilbud på dit næste hegnsprojekt.

Der tages forbehold for eventuelle tastefejl, udsolgte varer samt udefra kommende pris- og afgiftsændringer.

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet