Country Garden

Country Garden træporte tilbyder sikkerhed og flot design. Robust kvalitet, nem betjening og en solid, justerbar nøglelås.

Trælåger i særklasse

Country Garden forener holdbarhed og design med tryghed og komfort.

Lågerne fremstilles af udsøgt rødgran fra Karpaterne og er hele 7 cm tykke. Derudover forsyner vi lågerne med gedigne nøglelåse i rustfri stål, der kan omstilles til netop din nøgle. Resultatet er en flot og robust trælåge, der nemt kan låses fra begge sider.

Country Garden låger har massivt fyld forneden, hvilket gør dem velegnede til indhegning af hunde. Den øverste tredjedel er forsynet med lysåbne tremmer, hvilket giver lågerne et smukt, let og imødekommende udseende. Trykimprægneringen giver god beskyttelse mod råd, skimmel og misfarvning, og hvis du ønsker en anden farve, kan lågerne efterbehandles, når imprægneringen er hærdet efter et års tid.

Professionel kvalitet

Country Garden monteres med Podas specialudviklede hængsler, der kan justeres i tre plan. Dette sikrer, at lågerne altid kan justeres, så de fungerer korrekt, selv om træet ”arbejder”. Denne unikke og professionelle egenskab får du kun hos Poda.

Country Garden tilbydes som en komplet løsning med tilhørende stolper, beslag og lås. Til Country Garden hører endvidere et smukt stakit i matchende design, hvilket giver dig mulighed for at etablere en smuk og harmonisk indhegning til din parcel.

Professionel montering

Hvis du ønsker montering af dine trælåger, så står Poda klar med landsdækkende service, professionelle maskiner og dygtige montører. Derudover tilbyder vi rådgivning og projektering, så du kommer godt fra start med planlægningen af dit nye lågeparti. Hos Poda har vi mere end 40 års erfaring, og du kan derfor trygt overlade monteringen af dine trælåger til os.

Standard og specialmål

Som standard lagerføres Country Garden i en ganglåge med 100 cm bredde og en port (dobbeltlåge) med 300 cm bredde. Højden er 122 cm. Vi tilbyder endvidere løsninger på specialmål, hvis du kan acceptere en leveringstid på 6 – 8 uger.

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet