Country Farmer

Den klassiske ”marklåge” til en fornuftig pris fra Poda

Flot og klassisk trælåge

Country Farmer er den klassiske ”marklåge” med 4 tværgående lægter, til en fornuftig pris. I forhold til Country House lågeserien er højden lavere (92 cm) og disse låger er derfor ideelle til hegn med moderat højde, når ekstra frihøjde under lågen er påkrævet og til indgangspartier, hvor lågerne ikke må fremstå dominerende.

Gedigen, trykimprægneret udførelse
Country Farmer er gedigent udført i trykimprægneret gran fra Karpaterne, der giver dig en stærk og vejrbestandig låge. Disse låger er også velegnede, hvis du ønsker at male dit lågeparti. Der kan naturligt forekomme mindre splinter og knaster i det rustikke grantræ.

Du kan efter smag få monteret dine låger på firkantede bærestolper med pyramidetop i FSC®-certificeret hårdttræ eller på trykimprægnerede stolper.

Praktisk og økonomisk

Country Farmer er fremstillet i trykimprægneret gran i stedet for fyrretræ og konstrueret med 4 tværgående lægter i lidt mindre dimensioner. Country Farmer-lågerne er samlet med varmgalvaniserede bræddebolte og leveres i høvlet finish, upudsede og uden fasede kanter. Naturlige knaster, splinter og sprækker kan forekomme i denne udførelse.

Højden på 92 cm gør Farmer-lågerne velegnede til lavere hegn og hvor der er behov for ekstra frihøjde under lågerne. Country Farmer er desuden populær som låge i haven og til andre diskrete indgangspartier (dog ikke egnet til automatik - se i stedet Country House-lågeserien).

Tilbehør til alle behov Som bærestolper til Country Farmer lågerne anbefaler vi runde, trykimprægnerede Poda Hegnspæle med en diameter på 14cm. Du kan også vælge vores firkantede bærestolper med pyramideformet top. Til lågerne fås komplette beslagpakker. Div. lukketøjer tilkøbes.

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet