Læskur til dine heste og andre dyr


Praktisk og stærkt læskur til dine dyr

Dine dyr skal have mulighed for at gå i ly for sol, vind og uvejr. Et læskur fra Poda er en praktisk og stærk løsning i fremragende kvalitet. Den fleksible konstruktion gør, at læskuret kan opsættes overalt og flyttes efter behov.

Som standard leveres læskuret i 4 basisstørrelser og er modulopbygget, så det kan udvides, hvis der bliver behov for mere plads på et senere tidspunkt.

Konstruktionen består af kraftige, varmgalvaniserede U-profiler og firkantrør og er samlet med rustfri bolte og møtrikker. De lukkede bag- og sidevægge er udført i yderst stabile 38mm tykke, glathøvlede planker i trykimprægneret nåletræ, der er samlet med not og fer.

 


Kvalitets læskur

Taget er konstrueret med et udhæng på 30 cm på bagsiden og 120cm på forsiden og er dækket med kraftige, galvaniserede og lakerede ståltrapezplader. Trapezpladerne har en særlig høj profil, som giver taget ekstra stor styrke – ikke mindst i forbindelse med snelast.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud– vi sørger også gerne for en komplet opsætning af dit nye læskur.

 


Tekniske specifikationer

Ramme: Varmgalvaniserede profiler og firkantrør

Fyld: 38mm nåletræsplanker
Tagplader: Trapezplader i galvaniseret og lakeret stål. ​​​​Profilhøjde: 82mm 
Fittings: Rustfri bolte og møtrikker

Dimensioner 

Bredde, ekskl. tagudhæng: 3,5, 7, 10,5 samt 14m
Dybde, ekskl. tagudhæng: 3,5m
Højde fortil: 2,9m Højde bagtil: 2,6m
Tagudhæng fortil: 1,2m
Tagudhæng bagtil: 0,3m
Tagudhæng i siderne: 0,3m

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad