Soldrevet lågeautomatik

Få mulighed for at åbne en låge blot med et tryk på en knap - også på steder, hvor der ikke er 230 Volt.

Automatisk lågebetjening - uden 230V

Denne automatikløsning giver mulighed for at åbne en låge automatisk, blot med et tryk på en knap - også på afsides steder, hvor der ikke er adgang til 230 Volt.

Motor og styring kører nemlig på 24 Volt og drives af en strømforsyning, der forsynes med strøm fra solceller. Den soldrevne automatik kan monteres på de fleste låger og tilpasses efter behov.

Systemet er opbygget på et robust stativ med påmonterede solceller og et sikringsskab, der indeholder batterier og styring. Lågen aktiveres med en pålidelig 24V knækarmsmotor, der udmærker sig ved at trække vinkelret - og dermed skånsomt - i lågen.

For ryttere

Systemet er velegnet til låger på ridestier, der går gennem indhegnede områder - f.eks. naturarealer der afgræsses med får eller andre dyr. Automatikken aktiveres med en trykknap, der monteres i en bekvem højde, så rytteren kan blive på hesten, når han/hun skal igennem lågen. En ”blød start/stop”-funktion aktiverer lågen uden pludselige ryk der ellers typisk kan forskrække heste.

For handicappede

Denne automatikløsning er også særdeles velegnet til brug for kørestolsbrugere og andre handicappede, der kan have stort besvær med at åbne og holde tunge, selvlukkende låger imens de passerer.

Høj sikkerhed

Fotoceller registrerer bevægelse i lågeåbningen, så lågen ikke lukker, før man er helt igennem. Automatikken sørger desuden for at lukke lågen et fastsat antal sekunder efter åbningen, så der ikke er nogen risiko for at lågen efterlades åben og dyrene løber ud af indhegningen.

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Tekniske specifikationer

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet